Workshops

Boy Jonkergouw begon zijn carrière als docent Nederlands. Alhoewel hij gekozen heeft voor het theater in plaats van de klas, deelt hij zijn passie graag met scholieren en enthousiaste volwassenen. Vanwege de originaliteit van zijn workshops geeft hij in opdracht van de Kunstbalie trainingen cultuureducatie aan docententeams. Al het cursusaanbod is geschikt voor zowel leerlingen van het voortgezet onderwijs als voor volwassenen uit het bedrijfsleven.

Workshop co-creatie.

Bij creativiteit denken we nogal snel aan kunst. Maar elke dag creëren we duizenden kleine en soms grote oplossingen. Elke oplossing is een creatie.

Lees meer

Training zelfbewust communiceren

We zenden voortdurend boodschappen naar elkaar. 90 procent van onze boodschappen communiceren we onbewust en zonder woorden. In deze training verdiepen we ons in die 90 procent.

Lees meer

Workshop Presenteren

Leerlingen leren zichzelf, een medeleerling of een voorwerp op een aantrekkelijke manier te presenteren.
Leerlingen ontdekken dat ze invloed hebben op de indruk die ze bij een ander achterlaten.
Het geven van positieve, objectieve feedback aan elkaar.
Leerlingen benoemen positieve aspecten van zichzelf en medeleerlingen

Lees meer

Mythe van Perseus

In drie uur tijd met je klas of bedrijfsteam een humoristische voorstelling in elkaar zetten? Dat kan! Boy Jonkergouw bewerkte de klassieke Mythe van Perseus tot een knettergekke komedie waarin de Goden straattaal bezigen en de anachronismen je om de oren vliegen.

Lees meer

Meer weten

Neem contact op voor meer informatie